ANTHONY SI UŽÍVA SYNČEKA

Frontman rockovej kapely Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis si užíva slnečné lúče v Malibu so svojím ročným synčekom Everly Bearom.

Štyridsaťpäťročný spevák sa ako vidieť neponáhľa späť za mikrofón a s kolegami z čilipapričiek si dáva dostatok času na comeback. Mikrofónu sa však predsa len úplne nevzdal, keď v dobe volebného boja o post amerického prezidenta vystúpil s prejavom na podporu neskoršieho víťaza Baracka Obamu.

Anthony je v Malibu aj s matkou Everlyho, bývalou modlekou Heather Christie, s ktorou sa rozišli po trojročnom vzťahu v júli minulého roka. To však nič nemení na tom, že na výchove svojej ratolesti sa mienia podieľať obaja rovným dielom. „Byť otcom je niečo naozaj mimoriadne. Keď mám možnosť, tak stále spím, ale je to zatiaľ celkom jednoduché. Everly je pokojný a tichý chlapec,“ vyznáva sa zo svojich pocitov hrdý otec.

Zatiaľ čo nestarnúci fešák, už aj s mušketierskymi fúzikmi a briadkou si vychutnáva radosť z otcovstva, kolegovia z kapely tvrdo zarezávajú. Gitarista John Frusciante pokračuje v svojich vlastných projektoch, basgitarista Flea sa venuje vzdelávaniu a tak ako bubeník Chad Smith, vypomáhajú rôznym iným hudobným formáciám.

Fanúšikovia Red Hot Chili Peppers sa tak ďalšieho štúdiového albumu, tým posledným bol dvojalbum Stadium Arcadium, tak skoro nedočkajú, môžu sa ale tešiť na príbeh o Anthonyho rokenrolovom detstve a dospievaní s názvom Scar Tissue, z produkcie televízie HBO.
Zdroj:http://www.aktuality.sk/koktejl/bulvar/foto-redhotak-si-uziva-synceka

error20