CHICKENFOOT: ALBUM JE ZLATÝ A V NOVEMBRI NOVÁ DELUXE EDÍCIA

Kapela založená z bývalých Van Halen členov spevák Sammy Hagar, bývalý Van Halen basgitarista Michael Anthony, Red Hot Chili Peppers bubeník Chad Smith a svetovo známy gitarista Joe Satriani – boli vydané nasledujúce aktualizácie:
„Urobili sme to, sme nadšení, že vďaka Vám, album bolo ocenené ako zlaté“ predaných 500.000 kópií v Spojených Štátoch, LP – 323 000 kópií (cd zo zvláštnym obalom) Áno, turné je u konca, ale čo je lepší spôsob ako zabaliť Joa, Chada, Mikea a Sammyho do svojej zbrusu novej edície ? Zaujíma Vás, čo bude ďalej ? V najbližšej budúcnosti bude Chad s Red Hot Chili Peppers, Sammy a Mike mieria do Cabo Wabo a Joe prichádza s live DVD v budúcom roku. Ale nebojte sa, máme čoraz viac vzrušujúcich Chickenfoot noviniek už čoskoro! “


Ako bolo vopred oznámené, earMUSIC vydá novú Deluxe edíciu Chickenfoot. Dvoj disková Deluxe edícia obsahuje bonusové DVD, na ktorom je viac ako 60 minút živých vystúpení a propagačných záberov.
Táto luxusná verzia albumu bude teraz vydaná vo Veľkej Británii v pondelok 23 novembra, v internetovom obchode Amazon uvedie do predaja pre Severnú Ameriku už 27. októbra.

Deluxe Edition chickenfoot bude obsahovať ďalšie DVD, ktoré obsahuje exkluzívne živé zábery kapely na turné, rozhovory v zákulisí a ako aj oficiálne hudobné videá, debutový singel ‚Oh Yeah‘ a pripravované jednotné ‚Soap On A Rope“.

Chickenfoot debutový album dosiahol fenomenálne celosvetové uznanie, 4. priečku na americkej Billboard 200 (k dnešnému dňu Kapela predala cez 300.000 kópií albumu v USA) a v grafoch tiež veľa cd po celom svete, vrátane Top 20 miesto vo Veľkej Británii, 10. priečka v Nemecku a Japonsku.

Po vydaní albumu v júni, Chickenfoot uskutočnili obrovské svetové turné, vypredaný každý koncert v celej Európe a Amerike. Debutový koncert kapely v londýnskej O2 Shepherds Bush Empire bol nadšene prijatí pre fanúšikov a hudobný časopis Metal Hammer povedal o koncerte „Chickenfoot naživo sú rovnako elektrizujúci a vzrušujúci, ako sme dúfali … fantastická show! “
Zdroj:http://www.bravewords.com/news/123595

error20