NOVÉ DVD CHICKENFOOT – GET YOUR BUZZ

Vydavateľstvo Eagle Rock Entertainment stanovil dátum 26. apríla, kedy vo Veľkej Británií vyjde na Bluray disku a DVD Chickenfoot: Get Your Buzz On Live – jedna z najočakávanejšieho rock ‚n‘ rollového dvd v roku. Blu-ray a DVD vyjde v Amerike 20. apríla prostredníctvom EMI Amerika.
Natočené cez 16 Hi-Definition kamier, cez 3 vypredané koncerty Chickenfoot: Get Your Buzz Live ponúka fanúšikom zažiť nezabudnuteľnú príležitosť štyroch rock ‚n‘ rollových legiend na pódiu, všetko s dynamickou atmosférou.

Chickenfoot, ktorý získali ocenenie ako najlepšia nová skupina roka – 2009 v prestížnom britskom časopise Classic Rock, ktorá pôvodne bola zložená v roku 2008 členmi – spevák Sammy Hagar, bas gitarista Mike Anthony, gitarista Joe Satriani a Red Hot Chili Peppers bubeník Chad Smith.

Od vydania debutového albumu v júni 2009, kapela získala ocenenie ako zlatý album a predala v Amerike a Kanade už cez 750 000 kópií.
Počas toho istého roka sa kapela pustila na malé klubové turné po Severnej Amerike, neskôr cez leto hrali v Európe, vrátane festivalu Montreux, vrátili sa do Severnej Ameriky znova vykonať dve vypredané turné, nasledovali ďalšie na jeseň.

Blu-ray a DVD obsahuje jeden celý koncert v Dodge Theater in Phoenix, Arizona, 23. septembra 2009, ďalej bude obsahovať zábery zo svätostánku v Atlante, Gruzínsku a Rock And Roll Hall of Fame v Clevelande v štáte Ohio.
Toto vzrušujúce Blu-ray a DVD ďalej obsahuje predtým nikdy nevidené zábery zo zákulisia, zriedkavé rozhovory, extra zábery z koncertov, fotogalériu a ďalšie veselé segmenty špeciálnych hostí vrátane Adam Corolla, Bob Weir a Christopher Guest (alias Nigel Tufnel).

Track listing:

01. Avenida Revolution
02. Sexy Little Thing
03. Soap On A Rope
04. My Kinda Girl
05. Down The Drain
06. Bitten By The Wolf
07. Oh Yeah
08. Learnin‘ To Fall
09. Get It Up
10. Turnin‘ Left
11. Future In The Past
12. Bad Motor Scooter
13. My Generation

Dĺžka koncertu približne 97 minút

Bonusy:
Dokument
Rozhovory so skupinou
Dĺžka 60. minút
Fotogaléria

Zdroj: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=136515

error20