FLEA KONCERTUJE S ATOMS FOR PEACE

Legendárny britský hudobník Thom Yorke, známy najmä ako líder formácie Radiohead, pomenoval svoju superskupinu, s ktorou po prvý raz vystúpil 2. októbra 2009 v Los Angeles. Kapela v zložení Thom Yorke (spev, gitara, piano, klávesy), Michael „Flea“ Balzary (basgitara), Nigel Godrich (klávesy, gitara, vokály), Mauro Refosco (perkusie) a Joey Waronker (bicie nástroje) predtým známa ako Thom Yorke’s Live Band dostala oficiálny názov Atoms for Peace. Názov pochádza zo slávneho prejavu amerického prezidenta Dwighta D. Eisenhowera z roku 1953 a tiež zo skladby pochádzajúcej z Yorkeovho debutového albumu The Eraser (2006).

Od 5. do 18. apríla Atoms for Peace koncertujú v Spojených štátoch amerických, konkrétne v štátoch New York, Massachusetts, Illinois a Kalifornia.
Hudobníci by na vystúpeniach mali hrávať piesne z Yorkeovho sólového albumu, raritné veci od Radiohead ako Super Collider či Paperbag Writer a tiež úplne nové skladby, napríklad Judge, Jury & Executioner alebo Open the Floodgates.

Zdroj: http://www.ohudbe.sk/aktuality/Thom-Yorke-nazval-svoju-superskupinu-Atoms-for-Peace/16-new5936/ http://stadium-arcadium.com/forum/viewtopic.php?t=27270

error20