Horúci rok 2011 s novým albumom

Nový album Red Hot Chili Peppers uverejnený v časopise Total Guitar Magazine ako jeden zo 40 gitarových albumov, ktoré istotne urobia horúci rok 2011!


Red Hot Chili Peppers
Gitarista: Josh Klinghoffer
The Buzz: Funkové legendy dokazujú, že existuje život po Frusciantem
Zbohom, John Frusciante: dúfame, že budeš veľmi šťastný ako sólový umelec v ezoterickej krajine. A vitaj na palube, Josh Klinghoffer: nespočetný gitarista cez otočné dvere Chilis‘, ktorý si už podľa všetkého robí svoju značku na kapelovom 10. albume s afrobeatovými melódiami, inšpirovaný dovolenkou s Fleom v Etiópií.

Nový album Red Hot Chili Peppers uverejnený v časopise Kerrang medzi 50 albumami, ktoré si budete potrebovať vypočuť v 2011!


RED HOT CHILI PEPPERS

Nasledujúc dvojalbum Stadium Arcadium, ktorý bol rozruchom 2006, Red Hot Chili Peppers prišli o svojho gitaristu Johna Fruscianteho, ktorý sa rozhodol opustiť kapelu po niekoľkýkrát vo svojej kariére. Jeho náhrada, Josh Klinghoffer, bol opísaný bubeníkom kapely Chadom Smithom ako ‚skutočná kreatívna sila‘ a štvorica je v štúdiu s producentom Rickom Rubinom od minulého júla, kde sú v procese zužovania 20 pesničiek na album pre jeho jarné vydanie. ‚Vždy osekáme veľa pesničiek a pozeráme, ktoré sa vydaria a ktoré sa nevydaria,‘ vysvetľuje Chad. ‚Ale nový nebude dvojalbum ako Stadium Arcadium, to vám môžem povedať.‘ Povráva sa, že sa už rezervujú termíny festivalov na leto.

Zdroj: http://www.stadium-arcadium.com

error20