Chad Smith na Rock n Roll Fantasy Camp 10.-15. mája!

Rock n Roll Fantasy Camp prichádza do Hollywoodu tento máj a Chad Smith bude jednou z rockových hviezd ako špeciálny hosť!
Čo je Rock and Roll Fantasy Camp?
Rock and Roll Fantasy Camp™ je výnimočný rockový zážitok, ktorý vám prináša príležitosť zajamovať si s legendárnymi rockovými hviezdami, ktorú môžete zažiť len raz za život, skladať a nahrať vlastnú pesničku a hrať naživo na pódiu v jednej z najhlavnejších koncertných javísk pred vašou rodinou a priateľmi!
Rock ‚n‘ Roll Fantasy Camp™je výnimočný hudobný zážitok. Pre nováčikov aj pokročilých, pre amatérov a fanúšikov, robíme rock’n’rollové sny skutočnosťou. Jednoducho povedané, našou misiou je priniesť hudobné fantázie ľudí k životu! 

Rock ‚n‘ Roll Fantasy Camp™je jediné podujatie svojho druhu, ktorý spája milovníkov hudby na všetkých úrovniach spolu s rock’n’rollovými hviezdami – a to prináša týchto milovníkov hudby k nezabudnuteľnej príležitosti, ako sa presunúť z pozorovateľa na člena kapely, ako byť spolu na pódiu, zdieľať reflektory so žijúcimi legendami.

Ako účastník Rock ‚n‘ Roll Fantasy Camp ™, bude s vami zaobchádzané ako s rockovou hviezdou. Budete žiť rock n ‚rollový životný štýl deň čo deň, učiť sa alebo zdokonaľovať svoje vedomosti o nástroji, cvičiť a jamovať s vašimi spoluhráčmi z kapely a učiť sa všeličo z hudobného priemyslu – to všetko v spoločnosti niektorých z najjasnejších hviezdy v hudbe.

Nehráte na žiadnom nástroji? Neobávajte sa! Hej, aj Slash bol kedysi nový s gitarou kedysi. Rock ‚n‘ Roll Fantasy Camp™ víta hudobníkov na všetkých úrovniach – od tých ktorý vedia zahrať riff s najlepšími z nich až po tých, ktorý sa nikdy nedotkli nástroja. V závislosti na vašej úrovni vedomostí a záujmu, môžete si skúsiť zobrať gitaru Gibson počas svojho pobytu v tábore, alebo môžete tráviť svoj čas spievaním doprovodných vokálov alebo hrať na tamburíne s kapelou. Budete mať tiež možnosť zúčastniť sa v hudobných triedach, ktoré vám poskytnú vnútorný pohľad na to, ako funguje tento priemysel.

Priznajte si…..vždy ste chceli, aby ste mohli povedať, „Som v kapele a myslím to vážne! Tvoja príležitosť tak spraviť je práve TERAZ!
Tu je nahliadnutie čo môže očakávať na Rock ‚n‘ Roll Fantasy Camp™:

• Inštruktáže v malých skupinách od hudobných celebrít
• Táboriaci sú umiestnení do skupín s poradcom rockovej hviezdy počas celej dĺžky trvania tábora. Umiestnime vás do skupiny na základe všetkých informácií ktoré uvediete pri registrácií – t.j. hudobné preferencie, úroveň zručností, atď.
• Zloženie a nahranie vlastnej pesničky s vašou skupinou!
• Hranie naživo na pódiu pred vypredaným hladiskom na poprednom rockovom mieste
• Špeciálny hosť a poradca ktorý povedie skupinu na bicích, basgitare, gitare, skladaniu pesničiek, atď.
• DVD suvenír vášho vystúpenia na veľkom záverečnom koncerte
• Každodenná strava s hudobnými celebritami a kempujúcimi
• Skúšky v profesionálnych skúšobniach (budete hrať tam kde hrajú hviezdy!)
• Veľa možností pre fotenie a autogramy, keďže hosťujúce hviezdy sa budú prechádzať po tábore celý týždeň (tak si určite vezmite svoj foťák a perá!) 

Informácie k prihláseniu sa na dostupné balíky
http://www.rockcamp.com/rrfc_hollywood_2011.php

error20