MTV Hudobné marcové šialenstvo: Red Hot Chili Peppers Vs. Death Cab For Cutie

MTV spustilo druhý ročník Musical March Madness! (Hudobné marcové šialenstvo!) Správy MTV zobrali 64 najväčších mien rocku, rozdelili ich do 4 oblastí, priradili k nim protihráča a postavili ich proti sebe do vyraďovacích zápasov kde víťaz berie všetko. Nechávame na vás aby ste rozhodli o súčasnom šampiónovi v tejto oblasti 64 kapiel, takže počas niekoľkých nasledujúcich týždňov, hlasovanie fanúšikov určí, kto sa stane tohtoročným šampiónom. Záleží iba na fanúšikoch a umelec s najväčšou fanúšikovskou základňou dostane úžasnú trofej Hudobného marcového šialenstva.

Západná podpora je dosť živá, s mnohými favoritmi turnaja, ktorí robia veľa hluku. Tu sú posledné zápasy Západu, takže pokračujte v hlasovaní a nalaďte si zajtra na Južnú časť.

(7) Red Hot Chili Peppers vs. (10) Death Cab for Cutie
V tomto konkrétnom dueli sme skúsili dva skutočné ťahúne, o ktorých bolo málo počuť v poslednej dobe a ktorí sa chystajú na opätovné vyčíňanie. Tento rok budete počuť novú hudbu od Red Hot Chili Peppers a Death Cab for Cutie. Každý z nich má hlbokú studnicu hitov ktoré si so sebou ponesú do tohto turnaja. Ktorý z nich pôjde ďalej?

Hlasujte na http://newsroom.mtv.com/2011/03/15/march-madness-red-hot-chili-peppers-death-cab-for-cutie-blink-182-all-time-low/  Ďakujeme za váš hlas!

Všetky výsledky je možné sledovať na http://newsroom.mtv.com/tag/march-madness/

error20