Anthony Kiedis bol dojatý k slzám, počas pozerania filmu Justina Biebera!

Anthony Kiedis prezradil v septembrovom vydaní časopisu Q, že plakal dvakrát počas sledovania filmu Justina Biebera, „Justin Bieber: Never Say Never“, pretože ho to príliž dojalo. Hovorí, že chce, aby svet o tom vedel tiež!
Frontman kapely Red Hot Chili Peppers je známy pre jeho divoký životný štýl, keď bol mladší bojoval s drogovou závislosťou. Anthony je teraz čistý a našiel iné hodnoty v živote, ako napríklad aj sledovanie filmov.
3D vydanie filmu Justin Bieber: Never say never, sleduje vzostup na vrchol mladého Kanaďana. Anthony bol hlboko ovplyvnený tým, čo videl, rozplakal sa dvakrát.
„Som plačlivý. Som schopný plakať každý deň, v dobrom zmysle slova, napríklad keď len tak sedím a premýšľam o mojom synovi. Nedávno som sedel v lietadle cestujúc z Havaja do Los Angeles, s producentom Rickom Rubinom a pozerali sme film Justin Bieber: Never say never.
Plakal som dvakrát počas filmu, a chcem, aby o tom svet vedel! “ zasmial sa pre časopis Q.

Anthony bol otvorený hovoriť o jeho závislosti, popisoval užívanie heroínu a kokaínu v jeho monografii Scar tissue. Mal netradičnú výchovu, jeho otec John ho uvádzal do sveta drog, a zabezpečil mu stratu panictva, keď mal Anthony 12 rokov.
Ako 48-ročný neobviňuje nikoho za svoje problémy, aj keď si myslí, že jeho život by bol rovnaký bez ohľadu na to, ako bol vychovaný.
„Bola to malá časovaná bomba vo mne, ktorá stále čakala na to kedy vybuchnúť,“ premýšľal. „Rodinné prostredie má vplyv na človeka, ale myslím si, že by sa to stalo bez ohľadu na moju výchovu. Bol tam nejaký démon, ktorý čakal kedy príde jeho čas.
„Nikdy som necítil to, že umieranie je dobrý nápad. Mám malé dieťa, takže v tomto bode hľadám dlhú životnú trať. „

Zdroj: http://stadium-arcadium.com

error20