Stopa po stope „I´m with you“ v Crossbeat časopise

August 2011 vydanie japonského magazínu, Crossbeat predstavuje dráhu od dráhy rozpis nového albumu RHCP  “ Im with you “ …

 

1. Monarchy Of Roses
Fuzz tónovaná gitara skreslený spev a Flea na disco-ako oktáva basovej linky ukazujú, ako RHCP prišli do novej éry kapely.

2. Factory Of Faiht
Začína povznášajúci pocit, vedené basou a Chada je ťažké poraziť. Anthony dáva harmoniu  a  Josh flangered rezanie gitary, nejako to pripomína, disco punk v 80. rokoch. Skutočná funky pieseň.

3. Brendan’s Death Song
Vytvorené hneď prvý deň Josh zaseknutý s kapelou. Josh je oduševnený akustickou gitarou a spev Anthonyho je doslova  melancholický .

4. Look Around
Disco a  rap s funkom . S melodickou melódiou. Naozaj RHCP znejúca pieseň. Jazzy …  Zálohovanie gitary, ktorá má pocit, plávajúceho a myseľ vyfúknutého gitarového sóla sa dá povedať,úžasný Josh … Money Mark hrá orgán v tejto piesni.

5. Annie Wants A Baby
Začína intro basy a bicie je  ťažké poraziť. Anthony spieva smutné melancholické melódie je pozoruhodný. Vypočujte si  Josha  má krásny hlas, v tomto.

6. Happiness Loves Company
Punkish a ťažký gitarový riff a smutný chór. Do tempa piesní, ktorá by mohla byť ich hymnou. Flea jeho bas sólo uprostred, je úžasné, čo je technické, ale aj melodické. Joshov hlas  je pozoruhodný tiež.

8. Goodbye Hooray
Začína oduševnené znejúce piano. To by mohlo byť ich novou hymnu tiež. Anthony úžasné texty.

9. Police Station
Rovnako ako posledná pieseň, oduševnené piesne s klavírom v ňom. Gitaru a basgitaru zmiešali neuveriteľne dobre. Anthony dáva dych berúci spev. Josh hrá neuveriteľne emotívne solo ktoré vás možno rozplače …

10. Etiópia
Začína Flea povedal „Táto pieseň začína basou!“ Ohromujúca 7 / 8 opatrenia. Chytľavé melódie.

11. Even You Brutus?
Hiphop-ish rytmu s groovy piano riff a Anthony dodáva melancholický rap spev a harmoniu. Rick Rubin povedal že to bude mať vplyv,blízky vzťah s hip hopom.

12. Did I Let You Know

Africká vysoká živá hudba je vidieť z gitary a z rytmu. Povznášajúci rytmus solo na trumpete. Anthony emocionálny spev. Veľké bicie. Josh dodáva šialené wah wah gitarové sólo pripominajúce vám Jimiho Hendrixa.

13.Meet Me At the Corner
Naozaj RHCP-ish melancholické melódie. Dievčenský zbor znejúci opäť s Joshom. Anthonyho slová vyjadrujú pocity človeka o láske a vzťahoch.

14. Dance, Dance, Dance
Chad prišiel zo super rušivým rytmom. Afrobeat-ako synkopovaný rytmus pripomínajúci vám Fela Kuti. Zdá sa, že to je  Fleaova obľúbená pieseň, ako je popísané „ten melancholický zvuk vám robí radosť.“ Papriky v štýle funky a skvelé melódie. Mejdan Youd song rád počul naživo.

error20