Jack Irons a Cliff Martinez vystúpia s Red Hot Chili Peppers v Rokenrolovej siene slávy

Bubeník Red Hot Chili Peppers v najnovšom telefonickom rozhovore na konci marca prezradil, že kapela v Rokenrolovej siene slávy zahrá tri piesne spolu s ex-bubeníkmi Red Hot Chili Peppers.

„Myslím, že zahráme tri piesne. Neviem, ktoré piesne zahráme. Mohla by to byť pieseň Give It Away, spolu s ďalšími bubeníkmi kapely Jackom Ironsom a Cliffom Martinezom, ktorý sa udalosti zúčastnia. Takže budeme traja bubeníci v jednej z našich piesní“ prezradil Chad Smith.

Smutné je, že bývalí gitaristi John Frusciante a Dave Navarro sa nezúčastnia na ceremónií.

Zdroj: http://stadium-arcadium.com/08-04-2012/jack-irons-cliff-martinez-red-hot-chili-peppers-hall-of-fame-induction-ceremony-2012/red-hot-chili-peppers-news/article17818

Spevák Anthony Kiedis nedávno o uvedení Red Hot Chili Peppers do Rokenrolovej siene slávy prezradil:

„Najviac emocionálna vec pre mňa bola, keď som premýšľal o Hillelovi Slovakovi. Vďaka nemu sme sa sem dostali. Cítil som sa veľmi dobre, ale tiež cítim, že naša práca ešte len začala. Teraz máme v kapele Josha, takže máme šancu nahrať skvelé albumy v priebehu niekoľkých najbližších rokov. Avšak boli chvíle, keď som sa vrátil do starých čias a premýšľal som, ako sme začali s Hillelom. Pretože už nie je medzi nami, vyvolalo to u mňa emócie, bolo to krásne.“

Aj keď gitarista John Fruciante a Dave Navarro sa nezúčastnia, bubeník Chad Smith dodáva, že to nenaruší oslavu v Clevelaende. “Som veľmi rád. Hudba nie je súťaž. Áno páči sa Vám ak by sme vyhrali Grammy a podobne. Ale Rock Hall sa líšia. Nie je to ako najlepšia vec mesiaca alebo roku. Je to dlhá kariéra a sme šťastní. Ľudia, ktorí sa tam dostanú, to už nie je vtip. Je to veľmi cool. Takže sa na to teším, bude to zábava. Nie je tu žiadny nátlak, že vyhráme, nič podobné. Takže môžme ísť, pobaviť sa, oslavovať s priateľmi, rodinou, fanúšikmi.”

Už v sobotu 14. apríla Red Hot Chili Peppers vstúpia do Rokenrolovej siene slávy!

error20