Bubeník Chad Smith navštívil svoju kapelu Chickenfoot na turné

Chad Smith sa vrátil ku svojej kapele Chickenfoot včera 16. mája 2012, kedy kapela koncertovala v Bostone. Toto je prvý krát, kedy sa s kapelou objavil na turné na podporu ich druhého albumu s návom Chickenfoot III. Zatiaľ čo Chad Smith je oficiálnym bubeníkom kapely Chickenfoot, počas turné ho zastupuje bubeník Kenny Aronoff, pretože Smith momentálne koncertuje s Red Hot Chili Peppers.

V priebehu koncertu spevák Sammy Hagar zavtipkoval o Chadovi, že ak by tu bol, tak by ho nakopal do zadku. Krátko po odohraní hlavného zoznamu skladieb kapela opustila javisko, muž v KISS tričku a v basketbalovej čiapke sa posadil za bicie. V prvom momente si mnohí fanúšikovia mysleli, že je to súčasný bubeník kapely Aronoff, no s technickou zložitosťou hrania a prichádzajúceho osvetlenia na bubeníka si uvedomili, že je to Chad Smith.

Ostatní traja členovia kapely sa vrátili na pódium a zahrali ‘Oh Yeah’ z prvého albumu Chickenfoot. Hagar sa potom otočil na bubeníka Chada Smitha  a povedal: „Chad, po celý rok si nemal toľko zábavy ako teraz„.

Zdroj: http://ultimateclassicrock.com/chad-smith-reunites-with-chickenfoot-for-boston-show-encore/

error20