Prvý singel z nového albumu Red Hot Chili Peppers v apríli?

sstredWebový portál musicserver zverejnil informácie ohľadom nového albumu Red Hot Chili Peppers, ktoré sme písali v článku: Nový album Red Hot Chili Peppers vyjde už budúci rok 2015. No prekvapila nás jedna informácia, ktorá v žiadnych médiach nebola zverejnená. A tým je prvý singel z nového albumu, ktorý by mohol vyjsť v apríli roku 2015.

Podľa vyjadrení autora daného článku na webe musicerver, žiadnymi zahraničnými webovými stránkami táto informácia zatiaľ neprešla, informáciu autor článku započul v rakúskom rádiu Ö3 alebo Kronehit, kde bol rozhovor ohľadom týkajúcich sa nových albumov pre rok 2015. Spomenutých bolo asi 6 interpretov a medzi nimi aj Red Hot Chili Peppers. Moderátor na konci povedal „Über RHCP hören wir mehr im April oder Mai oder so…“, čiže sú to informácie ktoré zatiaľ nie sú zo strany Warner Bros. ktorý vlastnia kapelu zatiaľ nepotvrdené.

Pri poslednom albume Red Hot Chili Peppers I’m with You, ktorý uzrel svetlo sveta 30. augusta 2011 bol prvý singel The Adventures of Rain Dance Maggie zverejnený 16. júla 2011, čiže mesiac skôr ako oficiálny album. To znamená, že nový album by mohol vyjsť už na začiatku leta, samozrejme toto sú len špekulácie, uvidíme o pár mesiacov.

error20