A čomu fandí basgitarista Flea?

pianoflea
Flea

Mnoho ľudí je fanúšikmi kapely Red Hot Chili Peppers. Zoberme si to z opačnej stránky, členovia kapely Red Hot Chili Peppers sú fanúšikmi čoho? V novej knihe Fandemonium basgitarista Flea prezradil svoje fanúšikovstvo.

“Milujem byť fanúšikom.

Som fanúšik toľko vecí. Od spisovateľov, športovcov, hudobníkov, filmárov až po umelcov každého druhu, vymenoval som aspoň niektoré. Robí mi radosť, že som fanúšik niečoho, čo ma udržuje, inšpiruje a dáva mi to dôvod. Pripíjam na mojich obľúbených ľudí a ich diela s vášňou a láskou.

Som samostatne zárobková osoba a vždy premýšlam o tom ako byť lepší v kapele, často premýšľam o tom, že ľudia milujú našu kapelu a chcú byť súčasťou živého koncertu. Jediný spôsob ako sa vysporiadať s touto koncepciou je to, čo je v mojich silách, nikdy nechcem sklamať. Chcem im dať každý kúsok lásky, zakaždým keď vystúpime na pódium, bez ohľadu na to, či sa zrútim v kaluži krvi.

Tak veľmi milujem byť fanúšikom, milujem mitologické postavenie v mojom živote. Takže fanúšikovia RHCP, môžem úprimne povedať, som jeden z vás.“599

error20