Pravdepodobne Chili Peppers budú koncertovať na európskych letných festivaloch v 2016!

Red Hot Chili Peppers sú skutočne veľká kapela, ktorá by mohla byť hlavnou kapelou na európskych letných festivaloch v roku 2016!

rp_JAZ3c8bd3_rhcp21-e1323163565497.jpg

V súčasnosti existuje niekoľko verejne známych poznámok od členov Red Hot Chili Peppers. Pred pár dňami spevák Anthony Kiedis sa vyjadril, že umiera túžbou hrať nové z pripravovaného albumu, ale nemôže, pretože každý má záznamové zariadenie, čiže nové skladby by sa dostali ihneď na internet. V auguste bubeník Red Hot Chili Peppers Chad Smith potvrdil, že nový album vyjde čoskoro a turné je naplánované na budúci rok 2016!

Dnes sme si všimli informáciu na stránke RingRocker, kde sa špekuluje, že na festivale Rock am Ring 2016 jednou z hlavných kandidátov kapiel sú Red Hot Chili Peppers! Už budúci týždeň festival Rock am Ring 2016 má zverejniť prvú vlnu kapiel, ktoré budú na festivale.

Nový album je už v poslednej fáze dokončovania, ale aj napriek tomu to vyzerá, že tento rok nevyjde. Kapela zranením basgitaristu Fleaho stratila 3 – 4 mesiace práce, nikde na internete nevidíme upútavky na nový album, názov nového albumu nebol ešte prezradený, doteraz žiadny presný termín vydania nového albumu nebol stanovený. Zvyčane 2 – 3 mesiace pred oficiálnym vydaním albumu by sme mali vedieť termín, kedy skutočne vyjde. Vyzerá to tak podľa mňa, že nový album Red Hot Chili Peppers vyjde na jar a následne kapela uskutoční najskôr turné po Európe. Je to čisto len môj osobný názor, nechajme sa prekvapiť.

V tomto článku sú informácie použité zo stránok: http://festivalisten.de/75901-red-hot-chili-peppers-festivals-2016-wahrscheinlich

 

error20