Colníci si pomýlili Red Hot Chili Peppers s Metallicou

wallpaper2016

Ku kurióznemu incidentu došlo na letisku v Bielorusku, pričom colníci chceli od členov Red Hot Chili Peppers, aby im podpísali fotografie a iné spomienkové predmety kapely Metallica.

Colníci na letisku v Bielorusku si pomýlili členov americkej rockovej kapely Red Hot Chili Peppers s Metallicou a následne od nich chceli, aby im podpísali fotografie a iné spomienkové predmety tejto formácie. Na sociálnej sieti Facebook to prezradil basgitarista Flea, ktorý taktiež zverejnil fotografiu, ako podpisuje spomínané predmety.

„Zavolali si nás do kancelárie colnej správy na letisku v Bielorusku a požiadali nás, aby sme podpísali cédečká a fotky Metallicy. Snažili sme sa im vysvetliť, že nie sme Metallica, ale oni aj napriek tomu trvali na tom, aby sme ich podpísali. Oni majú v rukách moc. Raz som síce hral s Metallicou a mám ich rád, ale nie som žiaden Robert Trujillo (basgitarista kapely Metallica, pozn. SITA),“ napísal k fotke Flea. Red Hot Chili Peppers sú momentálne na turné k novému albumu The Getaway (2016), v rámci ktorého sa predstavia aj 1. a 2. septembra v Budapešti, 4. septembra v Prahe a 21. novembra vo Viedni.

Zdroj: http://www.webnoviny.sk/hudba/clanok/1083546-colnici-si-pomylili-red-hot-chili-peppers-s-metallicou/

error20