21.3.2011

Flea s kamarátom Edwardom tesne po maratóne. Flea: „Ešte raz vďaka všetkým“.

17.2.2011

JK v túto chvíľu nahráva jeho modulárny syntetizátor na nový Red Hot Chili Peppers album.

02.2.2011

Pred 2. minútami Josh počúva, mágia je vo vzduchu, je to na dobrej ceste.

26.1.2011

Spevák Anthony Kiedis v štúdiu na nahrávaní nového albumu

22.1.2011

Flea na svoj Twitter http://twitter.com/flea333 dnes zverejnil ďalšie nové fotky z nahrávania dlho očakávaného albumu kapely. Napísal svoj status: “Dnes som dal na našu novú nahrávku nejaké dobré sra*ky, konečne sa vracia starý dobrý funk”, anglicky: “Me laying down some shit down on our record today bringing the funk fatback style”

18.1.2011

Pred ôsmimi hodinami basgitarista Flea zverejnil cez svoj Twitter http://twitter.com/flea333 dve fotografie z ateliéru, kde kapela nahráva nový album. Každopádne, u Red Hot Chili Peppers je ťažké získať niečo, čo súvisí z novým albumom, takže tieto dve fotky su naozaj cenné pre nás, ak máme možnosť uvidieť niečo nové, v tomto prípade na fotke je nový gitarista Red Hot Chili Peppers Josh Klinghoffer. Flea ešte na Twitteri napísal status: “Pred 5. minútami Josh Klinghoffer sa kolíše v priestore nového Red Hot Chili Peppers albumu. Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaah”. Pôvodne anglicky: Josh klinghoffer rocking deep 5 minutes ago on the new chili pepper record. Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaah.

12.1.2011

Oficiálna stránka Silverlake kozervatória na facebooku potvrdila, že Flea je na sociálnej sieti Twitter – https://twitter.com/flea333 cez ktorú pridáva informácie pre fanúšikov.

Facebook stránka konzervatória: http://www.facebook.com/conservatory.music
http://www.facebook.com/silverlake.conservatory