CHAD SMITH (ROZHOVOR) DOKONCA TVRDÍ O MIESTE PRE TURNÉ REDHOTOV

V rozhovore s Herald, predtým ako Chickenfoot vystúpili na festivale Marquee Cork festival, Chad znovu diskutoval o plánoch Red Hot Chili Peppers, predpokladané spojenie skupiny v októbri tohto roku. Opäť nie je jasné, akú majú o tom ostatní členovia predstavu čo Chad povedal, vzhľadom na nedávne skúsenosti.
Rockeri Red Hot Chili Peppers plánujú možno ďalší koncert v Írsku, pretože Írsko má skupinu pevne uloženú vo svojich pamiatkach pre ďalšie turné.
Naposledy Red Hot Chili Peppers hrali v Írsku pred piatymi rokmi, kde vypredali koncert Phoenix Park. Tento koncert bol rok po tom, čo hrali pred 80.000 fanúšikmi v Slane Castle. Chad by bol veľmi rád a vrátil by sa hrať na Slane Castle v budúcnosti, pretože koncert mal obrovský úspech v roku 2003.

„Viem že sa dáme dokopy so skupinou, keď dokončíme Chickenfoot (kapela v ktorej je momentálne Chad ) a v októbri začneme písať nejakú novú hudbu a piesne“. Povedal Chad pre Herald.
„Samozrejme, že to bude nejaký čas trvať, ale dúfam že potom pôjdeme na turné. Nevadilo by mi prísť na Slane Castle znovu, aj keď sme mali hrozné časy v poslednej dobe“, dodal.
„Írski fanúšikovia sa ukázali byť nadšené publikum pre kapely a Red Hot Chili Peppers sú nádej, že to bude pokračovať v budúcnosti.“
„Ja viem, že to znie naozaj klišé, ale ja naozaj milujem hranie v Írsku“
vysvetľoval Chad.
„Mám rád ľudí a oni tak podporili Red Hot Chili Peppers v priebehu rokov“.
„Írsky ľud, z nejakého dôvodu, sú jedným z najpriateľskejších na svete. Je to naozaj zvláštne miesto pre mňa. Ľudia sú tak priateľský a vášnivý k hudbe a umeniu“
, dodal.

Minulý rok v máji skupina oznámila že si zoberie prestávku od ich slávy po 20. rokoch spolu. Vzhľadom k tomu že každý šiel svojou cestou, americká kapela, ktorú zahŕňa spevák Anthony Kiedis, gitarista John Frusciante, basista Michael „Flea“ Balzary a bubeník Chad Smith, zvyčajne každý pracoval na jednotlivých sólových projektoch.

Všetko čo môžeme urobiť, je čakať a dúfať a možno aj uvidíme Slane Castle znovu.

Zdroj: http://www.invisible-movement.net/2009/06/chad-smith-talks-again-even-claims-a-destination-for-the-next-rhcp-tour-ok-this-is-new

error20