EXPLOREMUSIC DÚFAJÚ ŽE SKUPINA BUDE VIAC INŠPIROVANÁ

V podstate autor článku Adam Morrison v nasledujúcom texte si myslí, že iba jeden zo štyroch členov Red Hot Chili Peppers prináša pre skupinu najviac. Poďme sa pozrieť, kto to je a prečo.
Skupina už od začiatku jej vzniku mala štýl funk rockovej skupiny, upozorňovala na svoje osoby, imidž, zvláštnosť. Keď John Frusciante vstúpil do skupiny tak všetko sa začalo meniť k lepšiemu (Úspech Blood Sugar Sex Magik), no keď odišiel, znova sa mala zle. Keď sa vrátil k albumu Californication John Frusciante, skupina bola zrejme znova inšpirovaná ako vždy. By the Way bol znova v poriadku, ale viac podobný. Myslím, že Stadium Arcadium s výnimkou pár skladieb, bol nadutý a hraničil s paródiou. Keby na gitare nehral John Frusciante, tak by bolo problém robiť album.

Zverejnené na http://www.exploremusic.com/news/2009-08-24/Red-Hot-Chili-Peppers-decided-to-write-some-songs

Osobne si myslím, že v skupine je každý člen jedinečný a nedá sa predpokladať ako by to bolo keby bolo. Každému fanúšikovi sa páči niečo iné, skupina hrá taký štýl, že si môže dovoliť meniť štýly pesničiek. Vždy sa nájdu ľudia, ktorý ich hudbu zbožňujú. Napríklad všetci čo sme tu 🙂

error20