RED HOT CHILI PEPPERS BUDÚ V MUSICARES 2010

Grammy potvrdzuje že Red Hot Chili Peppers sa zúčastnia gala večera MusiCares, ktorý sa bude konať 29. januára 2010 v Los Angeles Convention Center. Pár pozoruhodných kapiel, ako aj Red Hot Chili Peppers vzdajú poctu legendárnemu hudobníkovi Neilovi Youngovi, MusiCares osobnosť roka.
Udalosť MusiCares je niečo podobné ako rokenrolová sieň slávy- ceny pre hudobné úspechy skupín, rovnako aj dobročinné práce, benefičné koncerty a iné dobročinné udalosti.

Oficiálna tlačová správa dokumentu. (K dispozícii vo formáte pdf a vo formáte doc)
PDF: http://content.grammy.com/PressReleases/629_698_2010_poty.pdf
DOC: http://content.grammy.com/PressReleases/629_698_2010_poty.doc

Tento rok získal ocenenie v MusiCares Anthony Kiedis, ktorý získal cenu Stevieho Raye Vaughana pre svoju obetavosť a podporu Musicares MAP fond a pre jeho záväzok pomáhať iným závislým v boji z ich návykom a procesom zbavovania sa ho. Všetky získané prostriedky boli v prospech Musicares MAP fondu, ktorý ponúka členom hudobnej komunity prístup k liečeniu závislosti bez ohľadu na ich finančnú situáciu.
Zdroj:http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2009/11/10/dave-matthews-red-hot-chili-peppers-wilco-to-honor-neil-young-at-musicares-concert/

error20