OFICIÁLNE POTVRDENÉ OD JOHNA ŽE UŽ NIE JE ČLENOM RED HOT CHILI PEPPERS

Včera John Frusciante na jeho blogu http://johnfrusciante.com/ oficiálne potvrdil že už nieje členom kapely Red Hot Chili Peppers.

„Keď som opustil kapelu, pred viac ako rokom, mali sme na dobu neurčitú prestávku. Nebolo to zapríčinené drámou alebo zlosťou, ostatní členovia to veľmi pochopili. Oni ma podporujú to čo robím, čo je pre mňa radosť a to ide oboma smermi.
Jednoducho povedané, moje hudobné záujmy ma viedli iným smerom. Na základe samovoľného prepojenia a celej doby môjho pôsobenia s kapele, bol som veľmi nadšený hudobnými možnosťami vo vlastnej rockovej kapele a pritom robiť to s tými ľuďmi najmä. Pred pár rokmi som začal mať rovnaký a vzrušujúci pocit znova, ale tento krát to bolo o tom robiť odlišný druh hudby, sám, začať moju vlastnú techniku.
Naozaj mám rád kapelu a to čo sme urobili. Chápem že moja hodnota a práca s nimi znamená veľa pre mnoho ľudí, ale musím sa riadiť mojimi záujmami. Pre mňa nikdy nebolo robiť hudbu v zmysle pre povinnosť. Je to niečo čo robím, pretože je to naozaj zábava, vzrušujúce a zaujímavé. Počas posedných 12. rokov som sa zmenil, ako osoba a umelec do takej mieri, robiť ďalej prácu popri rovine, pracoval som so skupinou a robil som znova moju vlastnú prírodu. Tam nie je na výber zapojiť sa do tohto rozhodnutia. Jednoducho musím byť tým, čím som a urobiť to, čo musím urobiť“

Posielam lásku a vďaka Vám všetkým.

John Frusciante

Zdroj: http://johnfrusciante.com/

error20