CHAD SMITH SPOMÍNA JOHNOV ODCHOD PO PRVÝ KRÁT V ROZHOVORE

Nedávno bol odvysielaný rozhovor s bubeníkom Chadom Smithom na americkej rozhlasovej stanici 105.9 The X, väčšinou v súvislosti s Chickenfoot. Chad hovoril otvorene po prvý krát o odchode Johna Fruscianteho z Red Hot Chili Peppers. Zdá sa, že skupina jeho rozhodnutie podporuje, je to naozaj pekné.

Počul som, že zostava je zmenená. Môžeš sa k tomu vyjadriť ?
Dobre, môžem Vám povedať, že máme nového gitaristu, ktorý je jedným z najtalentovanejších hudobníkov ktorého poznám a ako skupina sme prijali kroky, o ktorých som si nikdy nemyslel, že ich spravíme, je to úžasné.

Takže John nie je v kapele už viac ?
John, bude vždy v skupine, ale teraz jej práve zaneprázdnený človek. John je a vždy bude v hudbe. Mám rád Johna a som šťastný, že on robí to, čo ho baví.

Takže tento nový gitarista má naozaj šťastie, parchcant
Jeho meno je Josh, skutočne ho vítame, poznáme ho od obdobia, keď sa John vrátil, on sa zdokonaľoval natoľko, ako hudobník a priateľ, no nemohli sme mu pomôcť, ale spýtali sme sa ho na veci, jammovanie a tak odišiel odtiaľ.

Dobrá hudba, čo môžeme očakávať od tohto nového albumu, ktorý by mohol byť iný ?
Očakávajte niečo nové a čerstvé, Josh nie je len fantastický gitarista, ale to dieťa vie urobiť všetko, spev, basa, bicie aj klavír.

Dobre, takže niečo chceš ešte povedať ku koncu ?
Pokračujeme v rocku a tešte sa na album (Chickenfoot).

Zdroj: Stadium-arcadium.com

error20