RED HOT CHILI PEPPERS . SK PREČO SA OPLATÍ BYŤ FANÚŠKOM ?

Fanúšikovia kapely a milí návštevníci našej stránky. Chcel by som pre vás touto cestou zostaviť miničlánok o tom, prečo vlastne byť v našej skupine na facebooku.
Od samotného vzniku našej facebook stránky RED HOT CHILI PEPPERS . SK sme našu facebook stránku obohacovali o aktuálne a najnovšie novinky ohľadom kapely, každý deň pridávanie videa od kapely na zlepšenie nálady :), najnovšie fotografie a zaujímavosti, tak tieto veci sme vkladali na „stenu“.
Nemenovaný fanúšik

Tahle skupina je podle mého gusta… dává sem dobrý info na zeď nespamuje a čas od času přidá i nějakej ten klip a to je pro mě velice příjemné zpestření jen tak dál 🙂

Jupiiiiiiiiiii konecne sa bude dat na facebooku robit aj nieco uzitocne!!!:O))) Juuuj ludiaa posielam vsetkym riadnu pusu, kto je s Redhot nikdy nebude proti mne..:D Nemenovaný fanúšik

Momentálne náš počet fanúšikov je približne 2500, čo je naozaj slušné číslo, ktoré nie je dúfam konečné. Veríme, že naša facebook komunita je pre vás prínosom, baví vás diskutovať a vymienať si názory s inými členmi.
Ak sa chcete dozvedieť o najnovších informáciach ohľadom kapely, mali by ste byť v našej RED HOT CHILI PEPPERS . SK skupine na facebooku.
Ďakujeme za každého člena. (Ak chcete podporiť našu facebook skupinu, prosím pošlite pozvánku svojím priateľom na facebooku).

error20