Bubeník sa vyjadril o svojich 3 kapelách

Bubeník Chad Smith sa znova vyjadril o svojich kapelách tentokrát pre magazín Billboard. Najzamestnanejší člen 3 kapiel je rád, že vydáva druhý album z jeho inštrumentálnou kapelou Bombastic Meatbats, aj napriek „dennej práci“ v Red Hot Chili Peppers a v jeho ďalšej fuške v Chickenfoot, je veľmi náročné mať čas na všetko.
„Áno, účinkovanie nie je len na jeden krát“, hovorí Smith pre Billboard o „More Meat“, skupina ktorá vydala v roku 2009 album „Meet the Meatbats“. „Dáva to trochu viac dôvery, mám to rád, ok. Je to niečo skutočné a je to niekde. To je pre nás dôležité“.

Bubeník sa vyjadril o kapele Red Hot Chili Peppers
„Povedal by som, že sme ale v polovici“ od tej doby čo kapela v roku 2006 vyhrala cenu Grammy z albumom Stadium Arcadium, hovorí Smith. „Pokračujeme každý deň a robíme hudbu. Veci idú skvele a každý hrá dobre a to je zábava. Znie to ako Red Hot Chili Peppers pre mňa, ale inak. Máme iného člena (nový gitarista Josh Klinghoffer), odlišnú hudbu a pridali sme niekoľko odlišných prvkov – niekto klávesy a bicie. Ale znie to ako my. Je to skoro, ale je to dobré“. Skupina sa zúčastní na uverejnení prvej oficiálnej knihy o kapele The Red Hot Chili Peppers: An Oral/Visual History.

Smith dodáva, že Josh Klinghoffer, ktorý nahradil Johna Fruscianteho pracuje dobre. „Josh je skvelý, Poznáme ho dlho. On je talentovaný, šikovný, pekný. Perfektne k nám zapadá, čo je dobrá vec“.

Bubeník tiež očakáva nahrávanie druhého albumu s kapelou Chickenfoot v januári, ale hovorí, že na turné sa nezúčastní, vzhľadom na predpokladané turné s Red Hot Chili Peppers. Ale je v pohode s myšlienkou Chickenfoot, ktorí hľadajú nového bubeníka pre turné.
„Nemôžem (turné) a oni to vedia. Len chceme spraviť dobrý album a keď príde čas na turné, môžu vziať niekoho s ktorým chcú hrať. Je to fajn so mnou. Je tu partia ľudí, ktorý mi vždy zavolajú a povedia: Hej, počul som že nie si v Chickenfoot. Chcem to robiť. Takže nájdu niekoho dobrého“.

Zdroj: http://www.billboard.com/news/red-hot-chili-peppers-halfway-through-next-1004124150.story?tag=hpfeed#/news/red-hot-chili-peppers-halfway-through-next-1004124150.story?tag=hpfeed

error20