RED HOT CHILI PEPPERS MAJÚ TERMÍNY NA LETO 2011

V najnovšom rozhovore nám bubeník Chad Smith povedal ako je to s kapelou Chickenfoot. Zaujímavosť povedal, že Peppers majú už festival termíny rezervované na leto 2011.

Takže aký je tvoj príbeh s Chickenfoot? Viem že dokončíte album čo najskôr budúci rok, čo turné?
Začneme s albumom budúci rok. Máme už 4 skladby hotové a Joe má kopu ďalších. Plán je ísť znova do štúdia po tom, čo Joe dokončí jeho turné v januári. Mal by som byť voľný potom. Chili Peppers album nebude dokončený – tam toho máme viac – ale budem robiť moje skladby. Takže mal by som byť dostupný pre strihanie s Chickenfoot, ale nemyslím si, že budem môcť cestovať s nimi.

Ste si celkom istý, však?
(Povzdychne) Áno. Peppers majú už festival termíny rezervované na leto 2011, tak nemôžem hrať v oboch kapelách súčasne budúci rok. Verte mi, bol by som rád hral s Chickenfoot a som si istý, že dokončíme druhý album. Máme chémiu, ktorá naozaj funguje a som naozaj nadšený, dostať sa viac do hudby s týmito chalanmi. Turné, aj keď … nechápem ako.

Už si dal hlas na vyplnenie bubeníka, ktorý bude na turné s Chickenfoot?
Nemám referencie, bude to ten, ktorého oni chcú. Som v pohode s tým. Viete, Chickenfoot začali pre zábavu, potom to bolo väčšie a väčšie. Všetci ju majú radi a ja tiež. Sme v najlepšom čase spolu, ale haló, mám ďalšie skupiny. Je to zábavné: „Rozprávam sa z Joe Satrianim o Chickenfoot a potom keď sa vzdelávam z Red Hot Chili Peppers on povie :Človeče, zabúdam že si v inej kapele“ [smiech]

Zdroj: http://www.musicradar.com/news/guitars/chad-smith-on-new-bombastic-meatbats-red-hot-chili-peppers-chickenfoot-284879/4

error20