Red Hot Chili Peppers sú s novinkou na pol ceste

Pred pár dňami sme už spomínali, že kapela usilovne pracuje na novom albume, no prinášame teraz spracovanie článku, ktoré zverejnil český http://musicserver.cz.

Fanúšikovia moderného rocku netrpezlivo čakajú nový album Red Hot Chili Peppers, ktorý má vyjsť na jar budúceho roku. Podľa aktuálnych správ od bubeníka Chada Smitha idú prípravy veľmi dobre – hudobníci majú už polovicu materiálu hotovú a dokonca rezervujú si vystúpenia na festivaloch pre rok 2011.

„S novým albumom sme na pol ceste. Pripravili sme už asi tak 20 piesní a pár máme rozrobených“, uviedol bubeník v rozhovoru pre MusicRadar.com. Ešte prezradil: „Keď budeme mať všetko nachystané, skladby pretriedime a urobíme z nich skvelé album“. Ako Red Hot Chili Peppers spomenuli nedávno, o produkciu sa postará Rick Rubin.

Aj keď termín vydania nástupcu albumu Stadium Arcadium zatiaľ nie je známy, členovia zoskupenia by album radi predstavili fanúšikom behom marca. Frontman Anthony Kiedis a ostatní si ale nechávajú rezervu. „Robíme na tom už dlho. S vydaním nechceme rozmýšlať – najneskôr do leta 2011 bude album na pultoch,“ sľúbili hudobníci.

Zdroj: http://musicserver.cz/clanek/31807/Red-Hot-Chili-Peppers-jsou-s-novinkou-na-puli-cesty/

error20