2. výročie založenia stránky

Presne pred 2. rokmi – 11. decembra 2008 bol spustený náš web na adrese theredhotchilipeppers.sk – neskôr 19.06.2009 – web theredhotchilipeppers.sk sa presunul na novú adresu www.redhotchilipeppers.sk.  Za tieto 2 roky trvania našu stránku navštívilo cca 80 000 návštevníkov, je to naozaj pekné číslo. Postupom času stránka naberala na obsahu a na popularite. Do dnešného dňa od založenia stránky máme 280 noviniek, ktoré sme zverejnili – prevažne ohľadom kapely Red Hot Chili Peppers, zaujímavostiach, bočných projektoch členov. Založili sme aj vlastnú facebook skupinu v ktorej máme už 3140 fanúšikov. V najbližšej dobe naša popularita bude neustále rásť, pretože kapela už čoskoro (máj/jún 2011) vydá nové album.

Rozhodli sme sa kompletne prerobiť web do lepšieho systému – čo sa týka aj ovládania webu, písania článkov, prehľadnosti. Čo sa týka starého obsahu a diskusného fóra – na tom ešte pracujeme, ale doplníme.

Veríme, že budete naďalej navštevovať náš web, na ktorom nájdete najnovšie informácie ohľadom kapely – nič Vám neunikne.

S pozdravom Team Red Hot Chili Peppers . sk

error20