V marci vyjde autobiografia speváka Chickenfoot Sammyho Hagara

Šesťdesiattriročný rocker sa v knihe dotkne období, kedy pôsobil v kapelách Montrose a Van Halen, nevynechá však ani detaily sólovej kariéry a posledné dva roky v skupine Chickenfoot.

Sammy Hagar, ktorý bol v poradí druhým spevákom americkej rockovej skupiny Van Halen, vydá autobiografiu. Publikácia s názvom RED: My Uncensored Life in Rock vyjde 12. marca prostredníctvom vydavateľstva Harper Collins. Kniha bude zachytávať jeho takmer 40-ročné pôsobenie na scéne a to v kapelách Montrose, Van Halen i Chickenfoot, v ktorej spieva v súčasnosti. Fanúšikovia sa dozvedia niečo aj o pozadí jeho úspešnej sólovej kariéry a práci pre iných muzikantov, napríklad Ricka Springfielda. „Hagar nám vyrozpráva fantastické a neuveriteľné príbehy o rockovej hudbe a tom, ako sa jeho hlas stal trvalo rozpoznateľným na celom svete. Čitatelia sa budú môcť oboznámiť s fungovaním Van Halen, jednej z najväčších skupín rockovej histórie. Hagar prezradí detaily o ich turné po štadiónoch, súkromných lietadlách, mnohých párty a samozrejme aj o vzletoch a pádoch svojej kariéry,“ uvádza vydavateľstvo Harper Collins.

Zdroj: http://www.webnoviny.sk/kultura/v-marci-vyjde-autobiografia-spevaka-sam/270716-clanok.html

Chickenfoot je americká hard-rocková skupina, ktorej členmi sú bývalí Van Halen členovia Sammy Hagar (spevák) a Michael Anthony (basgitara). Gitaru sprevádza sólový gitarista Joe Satriani a nakoniec na bicie nastupuje Red Hot Chili Peppers bubeník Chad Smith.

error20