Flea pobeží za tím Silverlake na LA maratóne 2011

Flea sa zúčastní behu na Los Angeleskom Honda maratóne 20. marca 2011, aby získal finančné prostriedky pre svoju hudobnú školu, Silverlake Conservatory.
Flea: „Nemôžem byť viac hrdý ako bežať na tomto maratóne pre Silverlake s tímom úžasných bežcov.
Tak veľmi sme sa posunuli za posledných 10 rokov. Čo začalo ako snaha priniesť hudobnú výuku do škôl, vyústila do vzniku hudobnej školy, ktorá sama ponúka štipendiá pre deti v tejto oblasti.
V súčasnosti máme na štipendiách vyše 250 študentov s nízkymi príjmami, ktorí majú hodiny hudby a nástroj zadarmo. Konzervatórium stojí jeden študent, ktorému poskytuje hodiny zadarmo, 2000 dolárov ročne, alebo približne 175 dolárov mesačne.
Poslaním konzervatória je poskytnúť základné hudobné vzdelanie pre mládež z tejto oblasti (vek 7-17), ale všetci sú vítaní a podporovaní aby prišli.
Deti potrebujú miesto kam by mohli ísť po škole a cez víkendy, kde je pozitívny vplyv a hudba je niečo do čoho sa môžete vrhnúť.
Hudba mi zachránila živoť a priniesla mi veľkú radosť.
Prosím, kliknite na DONATE
teraz a podporte tieto programy. Ak budete bežať so mnou alebo chcete bežať pre našu vec, alebo dokonca nám chcete len pomôcť so získaním finančných prostriedkov … klikni JOIN THE TEAM.
Akonáhle sa pripojíte k tímu, stanete sa členom tímu pre túto zbierku a môžete zdieľať svoju stránku s vašimi priateľmi a rodinou a požiadať ich o podporu tejto veci.
Naším cieľom je pre každého bežca získať 1000 dolárov.
Viem, že to môžeme urobiť. Začnime ešte dnes. Poďme urobiť odlišnosť v živote týchto detí.
Ďakujem vám!

Flea

Odkaz: http://www.crowdrise.com/teamsilverlake/fundraiser/flea

error20