N-DUBZ sa skamarátili s RED HOT CHILI PEPPERS počas nahrávania v LA

Je to naj nepravdepodobnejšie priateľstvo v pop music od čias Sir Paula McCartneyho a Ruperta The Beara.
DAPPY, FAZER a TULISA sa stretli s legendárnymi rockermi Anthonym Kiedisom, Fleom, Chadom Smithom a Joshom Klinghofferom v štúdiu v LA minulý týždeň.
Prešli okolo seba na chodbe kde usilovne pracujú na novom materiály.
Nakoniec sa prefíkanec Dappy predstavil frontmanovi Anthonymu.
Dokonca ich pozval aby si išli vypočuť niektoré pesničky N-Dubz a prekvapujúc Chilis súhlasili.
Fazer povedal: „Sme ich veľkí fanúšikovia a bolo to skvelé stretnúť ich. Proste boli vo vedľajšom štúdiu a tak sme ich museli pozdraviť. Naša cesta do USA bola naplnená. Nahrávali sme do neskorej noci každý deň, ale podarilo sa nám spraviť jeden deň voľna aby sme sa zabavili. Nevieme sa už dočkať aby sme so všetkými mohli zdieľať naše pesničky čo sme nahrávali.“
Mnoho napodobňovateľov a dôležitých ľudí sú šarmantným útokom na Oskaroch tento víkend.
Ale žiadny z nich nie je taký schopný ako darebáci z Camdenu v sociálnom lezení.
Skamarátili sa s Princom Charlesom na Royal Variety Show minulý rok, ale rockový člen kráľovskej rodiny je ďaleko pôsobivejší. Je to veľký ťah pre dôveryhodnosť Dubz. Šéfovia Def Jam počítajú s tým, že budú mať veľkú budúcnosť v Amerike a kamaráti ako Chillis sa im budú veľmi hodiť. Predali celosvetovo 60 miliónov kusov a mohli by ich naučiť zopár vecí o tom, ako sa stať rockovými hviezdami.
Je to zázrak, že Anthony je stále nažive. Hoci je teraz úplne čistý, jeho vyvádzanie zvyklo robiť z Hollywoodskeho pekelníka Charlieho Sheena mníšku.
Americká kapela dokončuje ich desiaty štúdiový album, zatiaľ čo N-Dubz sú blízko k dokončeniu svojho debutového albumu pre Spojené Štáty.
Pracovný názov toho od Chillis je Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head – inšpirovaný stavmi ich kamaráta po požití LSD.

Zdroj: http://www.thesun.co.uk

error20