Anthony Kiedis odpredáva hudobné ocenenia na podporu Japonska

Hviezda Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis odpredáva Mtv európske ocenenia s cieľom zvýšiť finančné prostriedky na prebiehajúce opatrenia v zdevastovaných oblastiach Japonska. Vlastnosti položiek patria medzi nové a práve prebiehajúce online aukcie organizované japonskou popovou hviezdou Yoshimi.

K dispozícií je aj dvd kolekcia 35 filmov za 35 rokov podpísaná Clintom Eastwoodom, zaujimavé Spiderman komixy podpísané Stanom Leeom, podpísaná gitara od Limp Bizkit a Anthrax.

Yoshimi povedal: „Som veľmi vďačný všetkým, ktorí darovali tieto veľmi špeciálne položky do tejto aukcie. Existuje takmer 140 000 ľudí, ktorí stále žijú v azylových domoch, tak sa im snažíme pomôcť, aby sa mohli vrátiť do normálneho života. To čo získame z tejto aukcie, pomôže obetiam.“

Celý výťažok z predaja pôjde v prospech Japonského Červeného Kríža, charitatívnej organizácií, ktorá sa snaží pomáhať krajine po ničivom zemetrasení a cunami, ktoré zasiahlo Japonsko v marci.

Minulý mesiac Yoshimi pomohol obohatiť zbierku o $45,000 dolárov z predaja jeho „kryštálového klavíra“ a oblečenia Britney Spears, ktorá ho mala na sebe v japonskej televíznej reklame, ktorá sa nakrúcala v roku 1999.

Zdroj: http://www.khsltv.com

error20