Aprílový rozhovor so spevákom

V apríli spevák Anthony Kiedis poskytol rozhovor pre Sky Delta magazín – 10 dôvodov prečo LA žiari ako nikdy predtým.

Ak by si mal opísať Los Angeles v piatych slovách, aké by to boli?

Krajina tisícich tvárí.

Ktoré je tvoje obľúbené miesto v LA, kde ste hrali?

Historicky, moja kapela prijala postoj „budeme hrať kdekoľvek, kedykoľvek.“ Dnes si hovorím, že Troubadour patrí medzi moje obľúbené.

Podľa tvojho názoru, ktorá je najviac sľubná kapela, ktorá prišla do Los Angeles?

Každý deň sa v Los Angeles rodia nové kapely. Najväčšia zábava, viem práve teraz o kapele Crazy Band. Najlepší skladateľ o ktorom som nikdy nepočul je Elijah Forrest. Najsľubnejšia povedzme – Warpaint.

Ako dlho nazývaš Los Angeles domovom?

Chodil som do West Los Angeles materskej škôlky v  60tych rokoch. Presťahoval som sa späť do Michiganu v tom období a potom som začal žiť v Los Angeles, bola to moja vlastná voľba v roku 1973. Mal som 11 rokov.

Kam si chodil do LA pre tvorivú inšpráciu?

Tvorivá inšpirácia je zábavná vec. Niekedy to môže byť kdekoľvek, niekedy ju jednoducho nemôžem nájsť. V poslednej dobe jazdím na motocykli tam a späť medzi Hollywoodom a Malibu, kde mám pracovňu. Keď som práve začínal písať hudbu a texty pre Red Hot Chili Peppers, bol som zvyknutý isť na Hollywood Forever cintorín v Santa Monice. Inokedy na parkovisku v supermarkete som dostal kreatívnu inšpiráciu pre prácu.

Čo bolo pre teba prvé v Los Angeles, čo si spravil?

Šiel som na koncert do Hollywood Bowl a potom som sa prechádzal celú noc. Ďalej som hľadal prekrásnu časť prírody.

Aké je to žiť v LA?

Myslím si, je to ťažké takmer kdekoľvek. Tak ľahké odplávať s mrakmi, alebo sa ocitnete zavalený v pozemských priestoroch. Slúžiť každému davu, či už je to výhodné, alebo nie. Pri každom výbere vzniká strach alebo láska. Vyliezť na Hollywood Hill sám alebo s kamarátom.

Zdroj: http://stadium-arcadium.com/forum/viewtopic.php?t=35481

error20