Red Hot Chili Peppers zahrajú vo Švajčiarsku, v meste Zürich 13. decembra 2011

Red Hot Chili Peppers zahrajú v Zürichu, v švajčiarskom meste počas svojho nového turné na podporu  albumu I’m With You. Koncert sa bude konať 13. decembra 2011. Vstupenky budú v predpredaji od štvrtka 23. júna v Ticketcorner.

Preložený článok z OpenAirGuide…

Konečne! Red Hot Chili Peppers sú späť v hre z ich novým albumom ‘I’m With You” pre švajčiarskych fanúšikov v Hallenštadióne v Zürichu, vo  Švajčiarsku 13. decembra 2011!

RHCP predali viac ako 60 miliónov albumov, vydali päť multi-platinových albumov, vyhrali šesť Grammy Awards – Red Hot Chili Peppers sú jednou z najúspešnejších kapiel v histórií rocku! Nový album ‘I’m With You’ vyjde koncom augusta 2011!

Po odchode gitaristu Johna Fruscianteho, pred dvoma rokmi, Red Hot Chili Peppers sa rozhodli pokračovať s Joshom Klinghofferom – blízkym priateľom Johna a RHCP, ktorý hral s nimi na turné. Anthony Kiedis, Flea a Chad Smith prichádzajú na scénu s novým gitaristom Joshom Klinghofferom a vytvorili nové album, ktoré je novom kapitolou v histórií Red Hot Chili Peppers dlhej kariéry.

Producentom je Rick Rubin, nové album “I’m With You” vychádza 26. augusta v Nemecku, 29. augusta vo Veľkej Británii a pre celosvetový predaj 30. augusta.

Zdroj: http://stadium-arcadium.com

error20