Prenos koncertu Red Hot Chili Peppers: I’m With You z Kolína nad Rýnom v kine kultúra v Ružomberku

30. augusta, v rovnaký deň kedy vyjde nový album “I’m With You” v USA, Red Hot Chili Peppers predstavia nový album v poradí pieseň po piesni. Nasledovať budú najobľúbenejšie skladby kapely. Toto všetko bude špeciálna filmová udalosť s názvom Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You, ktorá bude vysielaná naživo do kín po celom svete.

Pozývame vás v utorok 30. augusta 2011 o 21:00 do kina Kultúra v Ružomberku na prenos koncertu skupiny Red Hot Chili Peppers z nemeckého Kolína nad Rýnom.

Red Hot Chili Peppers je americká alternatívna rocková skupina pôvodom z Los Angeles, California, ktorú v roku 1983 založili spevák Anthony Kiedis, basgitarista Michael Balzary (známy tiež pod prezývkou Flea), gitarista Hillel Slovak a bubeník Jack Irons. Odvtedy sa v skupine vystriedalo mnoho rôznych hudobníkov (Jack Sherman, Cliff Martinez, Dwayne „Blackbird“ McKnight, D.H. Peligro, Arik Marshall, Jesse Tobias a Dave Navarro). V roku 1998 sa udiala zatiaľ posledná zmena v jej zložení a v súčasnosti v Red Hot Chili Peppers hrajú okrem dvoch zakladajúcich členov Kiedisa a Flea tiež gitarista John Frusciante a bubeník Chad Smith. V decembri 2009 opustil skupinu gitarista John Frusciante s úmyslom venovať sa vlastnej kariére. Jeho náhradníkom v skupine sa stal Josh Klinghoffer.

Ich hudobný štýl je akýsi mix medzi punkom, rockom, jazzom a ska.

Vstupné: 12,00€ (predpredaj), 14,00€ (na mieste)

Predpredaj vstupeniek od 8. augusta 2011 v Informačnom centre Ružomberok.

Zdroj: http://www.ruzomberok.sk/spravy/PRENOS-KONCERTU-SKUPINY-RED-HOT-CHILLI-PEPPERS-IM-WITH-YOU-Z-KOLINA-NAD-RYNOM-V-KINE-KULTURA-V-RUZOMBERKU/

error20