Red Hot Chili Peppers odohrajú 60. minútové vystúpenie na MTV EMA

Red Hot Chili Peppers odohrajú 60. minútový koncert na slávnostnej ceremónií  MTV European Music Awards. Legendárna funk-rocková kapela z Kalifornie zaručuje nezabudnuteľný koncert, na ktorom vám ukážu, prečo sú jedna z najväčších rockových skupín na svete.

„Dlhú dobu sme nehrali v Belfaste a teraz môžeme hrať v tak historickom okamihu hudby, je to niečo, čo nás veľmi teší“, hovorí kapela.   

O 2011 MTV EMA

Red Hot Chili Peppers odohrajú svoje vystúpenie na slávnostnej ceremónie MTV European Music Awards- EMAs. Legendárny rockeri budú prvými potvrdenými umelcami, ktorí zahrajú počas tejto velkolepej hudobnej udalosti. Uskutoční sa v Belfaste, Severné Írsko, dňa 6.novembra a hudobníci sa už nemôžu dočkať tohoto dňa. Vo svojom stanovisku sa skupina vyjadrila: V Belfaste sme už dlho nehrali, preto sa naozaj veľmi tešíme tejto možnosti účinkovania a tiež tomu, že tam uvidíme všetkých našich fanúšikov.
Takisto, ako MTV odhalila účasť hudobníkov z Red Hot CHili Peppers, dodala tiež, že EMAs 2011 bude vysielaná z troch miest hostiteľského mesta. Bude to hlavné javisko na Odyssey Arena v Belfaste a dve ďalšie miesta, ktoré sa dozvieme počas tohoto týždňa. Bruce Gillmer, ktorý je výkonnym vice prezidentom podobných udalostí pre Viacom International Media Networks sa vyjadril: Sme skutočne vzrušení tým, že oslava sa koná v Belfaste. Úžasnou vecou je i to, že budeme môcť MTV EMA prezentovať z viacerých miest po celom meste. Tieto tri javiská dajú fanúšikom úžasnú možnosť vychutnať si hudbu EMA naživo.

Zdroj: http://redhotchilipeppers.com/2011/10/17/red-hot-chili-peppers-to-play-special-60-minute-set-at-ulster-hall-in-belfast-as-part-of-2011-mtv-ema/ a http://www.redhotchilipeppers.sk/2011/10/red-hot-chili-peppers-odohraju-zive-vystupenie-na-mtv-ema

error20