Bubeník Chad Smith bude zrejme koncertovať s kapelou Chickenfoot budúce leto

Kapela Chickenfoot sa na jeseň vracia do štúdia na nahrávanie ďalšieho albumu, po ktorom podľa speváka Sammyho Hagara bude nasledovať turné. „Na jeseň našim snom je ísť znova do štúdia a nahrať nejaké nové piesne. Neviem či to bude celý album, pretože stále milujem predošlé albumy, ale v dnešnom svete je to strata času a energie. Namiesto toho urobíme tri alebo štyri nové skladby, niečo špeciálne a pôjdeme s tým von v budúcom roku“ prezradil spevák Sammy Hagar.

Zatiaľ čo bubeník Chad Smith koncertuje s kapelou Red Hot Chili Peppers, v kapele Chickenfoot ho počas turné zastupuje bubeník Kenny Aronoff. „Sľubujem Vám, že budúce leto Chickenfoot chcú robiť svetové turné s Chadom. Nič proti Kennymu. Kenny bol skvelý. Ale Chad je zakladajúci bubeník kapely Chickenfoot. Je to niečo podobné ako keby ste ma nahradili Sebastianom Bachom alebo niekým podobným. Je to vpohode, ale nie je Sammy spevákom Chickenfoot? Chad sa znova vráti a povzbudí nás, znova to urobíme a vyrazíme na turné“ dodáva Sammy Hagar.

Zdroj: http://somethingelsereviews.com/2013/05/03/chickenfoot-will-want-to-do-a-world-tour-sammy-hagar-says-chad-smiths-return-will-energize-the-band/

error20