Anthony Kiedis o novej knihe Fandemonium, o novom albume

0001Spevák Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis bol vyspovedaný v relácií The Kevin & Bean Show, kde rozprával o novej Red Hot Chili Peppers knihe Fandemonium, ktorú napísal Anthony, spolu s fotografom David Mushegainom. Anthony tiež opisuje dlhovekosť kapely, stretnutie s Mike Tysonom na Lakars zápase a taktiež sa vyjadril k novému albumu Red Hot Chili Peppers.

Bean sa spýtal Anthonyho Kiedisa, či je prekvapený, že Red Hot Chili Peppers sú spolu už 30. rokov. „Áno a nie. Nedokázal som si to predstaviť a stále milujem svojich kamarátov, že hráme spolu, ale zároveň, keď sa na to pozriete objektívne, zdá sa nemožné, aby 4 osoby zostali spolu tak dlho. Zahŕňa to toľko emócií, ega, cestovania, boja, sporov vzostupov a pádov. To je matematicky takmer nemožné.“

A čo nový album Red Hot Chili Peppers ? „Napísali sme okolo 30 pesničiek a snažíme sa aby boli lepšie, takže chystáme sa nahrávať nový album. S nahrávaním začneme v decembri a uvidíme čo sa stane. Mám pocit, že je to lepšia zbierka piesní, než náš posledný album, bol som spokojný s našim posledným albumom, ale myslím, že Josh dospel už v kapele, je to sranda.    Zdroj: http://kroq.cbslocal.com

O knihe:

Kniha Fandemonium vyšla oficiálne 18. novembra 2014, Kniha obsahuje fotografie, rozhovory Davida Mushegaina s fanúšikmi Red Hot Chili Peppers všetkých vekových kategórií po celom svete, počas turné kapely 2011 – 2013 a obsahuje špeciálny príhovor speváka Anthonyho Kiedisa a komentáre Fleaho, Chada, Josha, o tom čo to je byť zasvätením fanúšikom.

Red Hot Chili Peppers 17. novembra 2014 v Barnes & Noble store v Los Angeles usporiadali autogramiádu knihy Fandemonium, – aj my Red Hot Chili Peppers SK / CZ obdržíme podpísanú knihu Fandemonium už čoskoro : )

Autogramiáda knihy:

error20