Rozhovor s Anthonym Kiedisom na módnej prehliadke

Popri fotkách Anthonyho Kiedisa s novou neznámou ženou na módnej prehliadke Jeremyho Scotta FW15 vyšlo aj interview kde Anthony spomína svoju ženu..tu je preklad spomínaného rozhovoru.25CEB8A000000578-2959208-image-m-4_1424294954779

Módna prehliadka Jeremyho Scotta priniesla množstvo špeciálnych hostí, väčšinou slávnych hudobníkov. Reprezentantom rockového žánru bol frontman Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis, ktorý sa stal najnovším prídavkom nášho Hot Minute zoznamu. S Anthonym sme kecali cestou z módnej prehliadky o jeho názoroch na kolekciu a prečo sa sám nenazýva „fashion slut“.

Čo ťa sem dnes priviedlo na Jeremyho prehliadku?
Vieš čo? Moje šťastie. To je to čo ma sem prinieslo.

Takže nie si pravidelný účastník módnych prehliadok?
V skutočnosti ani nie.Nie som „fashion slut“ takpovediac. Ale moja žena má rada Jeremyho a moji priatelia tiež. A každý mi vravel že ak mám ísť na niektorú prehliadku týždňa módy mal by som ísť na tú Jeremyho. Bolo mi povedané že je tam zábava a nie je to také škrobené a seriózne ako ostatné prehliadky. Tak som prišiel a videl Jeremyho a priateľov a bolo to naozaj nekompromisné. Takže áno bola to nejaká šťastná náhoda.

Aké sú 3 veci bez ktorých nevieš žiť?
Láska, káva a hmmm….Oh, myslím, že hudba…bez tej to nejde.

Zdroj: http://anthonykiedis.net/2015/02/mrs-anthony-kiedis/

error20