Oficiálne: Red Hot Chili Peppers budú headlinerom na festivale Nova Rock 2016!

Prvé rockové hviezdy festivalu Nova Rock boli oznámené! Je to oficiálne! Kapela Red Hot Chili Peppers bude hlavnou kapelou na festivale Nova Rock 2016!

rhcp

 

Rakúsky festival Nova Rock 9 – 11 jún 2016 navštívi americká rocková kapela Red Hot Chili Peppers! Je to prvý oficiálny koncert ohľadom nového turné Red Hot Chili Peppers v roku 2016. Bubeník Chad Smith v auguste potvrdil, že nový album vyjde čoskoro a turné je naplánované na rok 2016, čo už máme oficiálne potvrdené týmto festivalom.

Nový album je už v poslednej fáze dokončovania, ale aj napriek tomu to vyzerá, že tento rok nevyjde. Kapela zranením basgitaristu Fleaho stratila 3 – 4 mesiace práce, nikde na internete nevidíme upútavky na nový album, názov nového albumu nebol ešte prezradený, doteraz žiadny presný termín vydania nového albumu nebol stanovený. Zvyčane 2 – 3 mesiace pred oficiálnym vydaním albumu by sme mali vedieť termín, kedy skutočne vyjde. Vyzerá to tak podľa mňa, že nový album Red Hot Chili Peppers vyjde na jar, následne bude európske turné.

Zdroj: http://www.vienna.at/nova-rock-2016-red-hot-chili-peppers-und-alice-cooper-sind-dabei/4500803

novarock

 

novarock1

error20