Nový album Chili Peppers takmer hotový! Koncert o 3 dni!

rhcp
Fotografia, ktorú včera zverejnil zvukový inžinier Red Hot Chili Peppers Dave Rat

 

Už v piatok 5. februára Red Hot Chili Peppers odohrajú prvý koncert v tomto roku! Kapela týmto koncertom chce podporiť prezidentského kandidáta Bernieho Sandersa.

Flea na Twitter uviedol: “Som nadšený, že  odohráme tento koncert na podporu Bernieho budúci týždeň. Skvelý pocit podporiť niekoho komu verím. Red Hot Chili Peppers mu ponúkli peniaze na zaplatenie večera v divadle, ale on odmietol. Príjma len malé  dary od jednotlivcov. Každý iní politik popadne každý cent, ktorý môže dostať od kohokoľvek. Toto je človek s integritou. Ak môžete kúpte prosím drahé miesta na pomoc kampani. Ďakujem Vám pekne.”


Následne už 6. februára Red Hot Chili Peppers vystúpia na SuperBowl párty v San Franciscu ako headliner sponzorského programu s názvom “DirecTV Super Saturday Night Co-Hosted by Mark Cuban’s AXS TV,”.


A ako to vyzerá ohľadom nového albumu Red Hot Chili Peppers? Minulý týždeň Anthny Kiedis pre rádio KLOS prezradil: „Sme v cieľovej rovinke, včera som spieval. Teraz mám týždeň voľna. Milujem skúsenosti. Napísali sme predtým množstvo skladieb, kým sme dostali do štúdia s Danger Mouse. Mali sme všetko hotové, ale on chcel napísať viac. Tak sme sa tak rozhodli a dokončili sme písanie nových skladieb.“

Po týždňovej prestávke, tento týždeň Anthony Kiedis začal dokončovať vokály na nových skladbách, vyzerá to tak, že nový album Red Hot Chili Peppers bude čoskoro hotový. Už sa čaká na informáciu niektorého člena kapely, že nový album bol úspešne dokončený.

 

 

error20