Nahrávanie nového albumu bude dokončené v priebehu 3 dní!

Povedal nový gitarista Red Hot Chili Peppers Josh na Silverlake benefičnej večeri 15. marca…
Administrátor  Sidewinder najväčšej fanúšikovskej stránky o Red Hot Chili Peppers, ktorá je na adrese http://www.stadium-arcadium.com sa zúčastnil Silverlake benefičnej večeri (15. marca).

Takže celý jeho príbeh:

Zúčastnil som sa na Silverlake benefičnej večere (15. marca). Rozprával som sa, podal ruky, získal autogramy a odfotil som sa s Anthonym, Fleom a Joshom! Bol tam aj Edward Norton. V istom okamihu som sedel priamo za Fleom, aby som mal lepší výhľad na úžasné vystúpenie Patti Smith. Za stolom sedeli oproti Fleovi Anthony a Josh, na ľavej strane odo mňa bol Edward Norton. Tiež mám audio a video nahrávky niektorých častí z vystúpenia Patti Smith, hoci myslím že kvalita nebude veľmi dobrá.
Napíšem niečo o stretnutí s Anthonym a Fleom a tiež pridám fotky a scany autogramov keď sa vrátim do Londýna, lebo tento notebook sa stále prehrieva a vysokorýchlostný internet na hoteli nefunguje.
Zatiaľ vám poviem o stretnutí s Joshom, keďže sa týka aktuálnej informácie o albume…
V priebehu noci som prišiel k Joshovmu stolu, v podstate som ho prerušil pri hlavnom jedle, ale vedel som že je to jedinečná príležitosť a musel som to urobiť. Predstavil som sa a povedal, „Ahoj Josh, som Anthony zo Stadium-Arcadium.com, v minulosti sme si už vymenili pár mailov.“ Rýchlo prehltol svoje sústo, nadšene natiahol ruku a povedal, „Oh, rád ťa poznávam!“ Vyzeral trochu placho, ale bol tak jedinečne skvelý a vyzeral byť viac ako šťastný že sa mohol so mnou rozprávať. Povedal som mu, že je pre mňa potešením ho spoznať a vypýtal som si autogram, ktorý mi s radosťou poskytol. Potom som poďakoval a povedal že sa teším na nový album. S tým som sa musel rýchlo vrátiť späť k svojmu stolu, keďže išlo ďalšie vystúpenie študentov zo Silverlake školy a nechcel som vyrušovať, keďže Josh sedel priamo pri pódiu.
Ku koncu večera som zbadal, že sa Josh rozpráva s nejakými ľuďmi, tak som znova išiel za ním, aby sme sa ešte mohli rozprávať. Povedal som mu, že fanúšikovia a ja sa veľmi tešíme na novú dynamiku ktorú prinesie do nového albumu a všeobecne na novú éru kapely. Vyzeral veľmi vďačný za túto poznámku a povedal, „Oh, ďakujem!“ a usmial sa.
Potom som povedal, že sme všetci veľmi nedočkaví aké budú Fleove klavírne príspevky a že sme zvedaví. Povedal „Áno, album znie skvelo. Nahrávanie by sme mali dokončiť v nasledujúcich troch dňoch a potom začneme spracovávať nahrávky.“ Povedal som, že to je úžasné počuť a že všetci oceňujeme akékoľvek malé informácie od kapely. Potom som pokračoval ako sme boli všetci pobláznení, keď Flea začal tweetovať fotky zo štúdia. Zasmial sa a povedal, „Áno, neverím že niekto zistil v akom štúdiu sme boli!“ a obaja sme sa začali smiať. Potom povedal, že Anthony dostal balíček adresovaný jemu do štúdia, potom čo zarachotila lokalita! Znova sme sa smiali.
Nechcel som ho zdržiavať, tak som mu povedal že bolo potešením ho stretnúť, podali sme si ruky a nechal som ho rozprávať sa s ďalšími ľuďmi.
Bol taký milý a ľahko sa s ním rozprávalo; cítil som sa ľahko keď som sa s ním rozprával, bolo to akokeby som ho už niekedy osobne stretol. Bol jedinečne milý chalan.
A posledná noc bola jednoducho najšťastnejšími momentami v mojom živote, ktoré vám poviem hneď ako prídem domov. Ako si viete predstaviť, som frustrovaný týmto chabým zariadením a trvalo mi celé popoludnie aby som aspoň toto zavesil na net, ale budem späť s viac informáciami hneď ako sa vrátim do daždivých ulíc Londýna.
Nevieme Vám zaručiť pravosť tohto príbehu, ale zdá sa ako uvádza administrátor, že príbeh je pravdivý. Mnoho fanúšikov v zdroji reaguje na tento článok a nikto článok nespochybňuje. Predsa sme fanúšikovia a len tak si neklameme.
error20