Red Hot Chili Peppers do siene slávy uvedie Chris Rock / premiéra aj na HBO

Chris Rock uvedie kapelu Red Hot Chili Peppers do Rokenrolovej siene slávy, udalosť, ktorá sa uskutoční 14. apríla 2012. Upravená verzia slávnostnej ceremónie bude mať premiéru na HBO 5. mája 2012.

Chris Rock je priateľ a fanúšik Red Hot Chili Peppers. V roku 2006 si písal s producentom Rickom Rubinom, že sa mu album Stadium Arcadium veľmi páči. Dokonca sa stal aj jeho súčasťou pri nakrúcaní videoklipu Hump De Bump. Anthony Kiedis sa spýtal Chrisa či chce rěžírovať video. Chris odpovedal: „Vporiadku, budem režisér, ale musíte súhlasiť, že budete jediný biely vo videu.“ Anthony sa zasmial a poveda: „Vporiadku, pretože to bude vyzerať inak.“ 

V nedávnom telefonickom rozhovore Anthony Kiedis sa vyjadril: „Chris je priateľ kapely, je to skutočný fanúšik hudby.“

Nedávno sme Vás informovali, že na podujatí sa zúčastnia aj bývalí členovia kapely: Jack Irons a Cliff Martinez. Gitarista John Frusciante sa nezúčastní. Bubeník Chad Smith povedal“Opýtali sme sa ho to. On povedal:Skutočne sa necítim dobre, ale ďakujem za pozvanie”. “Všetko je vporiadku. Je to ten typ človeka myslím, že keď skončí s niečím, ide k ďalšej fáze svojho života. Chili Peppers nie sú na obzore pre ňho práve teraz.”

Smith dodáva, že to nenaruší oslavu v Clevelaende. “Som veľmi rád. Hudba nie je súťaž. Áno páči sa Vám ak by sme vyhrali Grammy a podobne. Ale Rock Hall sa líšia. Nie je to ako najlepšia vec mesiaca alebo roku. Je to dlhá kariéra a sme šťastní. Ľudia, ktorí sa tam dostanú, to už nie je vtip. Je to veľmi cool. Takže sa na to teším, bude to zábava. Nie je tu žiadny nátlak, že vyhráme, nič podobné. Takže môžme ísť, pobaviť sa, oslavovať s priateľmi, rodinou, fanúšikmi.”

Zdroj: http://stadium-arcadium.com/21-03-2012/chris-rock-red-hot-chili-peppers-rock-and-roll-hall-of-fame-induction-2012/red-hot-chili-peppers-news/article16934, http://www.redhotchilipeppers.sk/2012/03/novy-rozhovor-chad-smith-billboard

error20